Danmarks smukkeste IT-konsulent

Danmarks smukkeste IT-konsulent

En sjov historie om Danmarks smukkeste IT-konsulent

Der var engang en ung og dygtig IT-konsulent ved navn Lukas. Han var ikke kun en mester i marketing og hjemmesider, men han var også velsignet med et udseende, der kunne konkurrere med selv de mest charmerende Hollywood-stjerner. Lukas var overbevist om, at han var Danmarks smukkeste IT-konsulent, men der var bare et problem: Han fik aldrig den anerkendelse, han mente, han fortjente, for ideen til en sjov LinkedIn BIO, som han måtte have skabt inspirationen til, hos en af hans gamle partnere..

Denne artikel vil fortælle historien om Lukas, manden der kæmpede for at rangere som “Danmarks smukkeste IT-konsulent.” For at drille en anden dygtig og smuk IT-konsulent, som han tidligere arbejdede sammen med.

Akt 1: Den gnistrende idé

Lukas var som enhver anden IT-konsulent, indtil den skæbnesvangre dag, hvor han kom på den mest geniale idé: Han ville udnytte en sjov ide han havde fundet på nettet, til at skabe lidt opmærksomhed omkring sig selv og hans virksomhed, ved at rangere på søgeordet: Den sejeste mand i Århus.

Han opdagede sidenhen til sin store forfærdelse at en af hans tidligere partnere og perifærer venner, havde snuppet ideen og justeret den, så den passede på ham selv.. Helt uden at sige “Ej hvor sjovt” eller “Tak, den ide låner jeg”.

Akt 2: Lukas’ drillerier

Lukas kunne ikke forstå, hvorfor han ikke blev anderkendt for hans sjove ide. Han gik derfor på opdagelse i internettets mørke hjørner og fandt ud af, at der var andre IT-konsulenter, der bevidst forsøgte at overgå ham. Disse konkurrenter brugte SEO-tricks og fupnumre for at skubbe ham ned på listen. Lukas følte sig uretfærdigt behandlet og besluttede sig for at tage affære.

Akt 3: Lukas’s triumf

Lukas indså, at han ikke kunne slå disse IT-konsulenter ved at spille deres spil. I stedet vendte han det hele på hovedet. Han skabte en side, hvor han med humor og selvironi præsenterede sig selv som “Danmarks smukkeste IT-konsulent” og opfordrede alle til at støtte hans kamp for at få den retmæssige anerkendelse, han mente, han fortjente. Siden kom sidenhen til at ligge nr. 1 på søgeordet Danmarks smukkeste IT-konsulent og snart begyndte folk at tale om Lukas og hans utrolige historie.

Oprindelsen til ideen kan du finde her.

Rul til toppen

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved fortsat brug af siden accepterer du cookies.